You are currently viewing Pokalfinalestævne 2022

Pokalfinalestævne 2022

Pinsesøndag den 5. juni kl. 11.00 starter det traditionsrige Pokalfinalestævne i Svendborg. Denne gang dog ikke på hotellet, men i Svendborg Idrætscenter, som godt ville tage imod os, trods helligdagen.

Da vi spiller i en idrætshal kan vi denne gang ikke tilbyde den sædvanlige frokostbuffet. Jeg har desværre endnu ikke modtaget prisliste fra hallens cafeteria, men de tilbyder forudbestilling af sandwich og drikkevarer fra cafeteriet. Priser og udvalg følger snarest, og tilføjes denne side. Cafeteriet laver sandwich efterhånden som de bestilles, så jeg vil meget stærkt anbefale forudbestillinger så de er klar til pausen, ellers bliver der meget lang ventetid på maden. Cafeteriet er i øvrigt åbent under stævnet, og tilbyder et traditionelt halcafeteria udvalg.

Igen i år skal der findes hele fem pokalmestre. Der spilles i Juniorklassen, Bredderækken, Eliterækken samt Senior 50+ og 65+.

Der satses som sædvanligt på at sende 8-12 brætter live, så det bliver muligt at følge med hjemme fra sofaen, hvis man ikke er blandt deltagerne.

Optakten til Pokalfinalestævnet har ikke været optimal med hensyn til information, så derfor gives der i år lidt bedre tidsfrister for tilmelding af hold, og spillere på holdet.

Senest 14 dage før Pinsesøndag den 5. juni – det vil sige søndag den 22. maj – indsendes hovedkredsens liste over tilmeldte hold i Bredde- og Eliterækken. Øvrige hold, dvs. Juniorklassen, Senior 50+ og Senior 65+, har samme tilmeldingsfrist, men skal sendes til pokalturnering@skak.dk eller ved at ringe til Poul Jacobsen på 40 83 36 16, hvor man også kan få svar på eventuelle spørgsmål. Listen skal foruden holdnavne indeholde styrkeliste over holdets spillere samt evt. forudbestilling af sandwich.

Link til pokalturneringens ratingliste finder du her.

Link til reglement for Pokalturneringen findes her.

Spillested: Svendborg Idrætscenter, Ryttervej 70, 5700 Svendborg